Vedd a pólót! Vidd a stílust!


Keleti stílus a pólóinkon

2013.09.02 18:50

Egyedi stílus - keleti stílus. Természetesen lehet más is, de egyik jelenlegi vezető vonal a ruhák, textilek és lakberendezés terén a keleti stílus. A ruhatervezők és egyéb designerek újra és újra felhasználják terveikben a japán és kínai motívumokat. Valami titka tehát kell, hogy legyen ezeknek a kultúráknak, ami soha meg nem unhatóvá teszi őket. Talán valami ősi titokzatosság sugárzik belőlük. A több, mint 6000 éves történelem, a harc a fennmaradásért, a szokások és formaságok szigorú rendje is visszaköszön a szinekben, egyszerűség és lényegretörtés. A vörös és fekete színek, az arany és a zöld akarva-akaratlanul a keletet juttatják eszünkbe, bárhol is látjuk őket együtt.

Ismerd meg és elevenítsd fel velünk a kelet világát, az ősi sárkányok földjét, a szamurájok mára szinte már elfeledett alakját. A fotógalériánkban bemutatott szamurájok, és a sárkányokat ábrázoló alkotások is hihetetlen intenzitással hozzák közel hozzánk a keleti stílust. Egy ilyen képpel a ruhánkon mi is megváltozunk kicsit, bátrabbak leszünk, sugárzóbbak - és talán egy kicsit nyugodtabbak is, átvéve a keleti ember mentalitását. 

 

 

 

 

 

 Fordulj hozzánk bizalommal. Ha van véleményed a témáról, írd meg nekünk az egyedipoloktarhaza@gmail.com e-mail címre! Észrevételeid segítenek abban, hogy folyamatosan fejlesszük mintatárunkat és minél változatosabb formákkal és alkotásokkal gazdagíthassuk a hétköznapokat. Visszajelzéseket mindig szívesen fogadunk.

—————

Vissza